top of page
Untitled_Artwork-12_bewerkt.png
Untitled_Artwork-12_bewerkt.png

Leuk dat je de test hebt gedaan! Ik kan je nu gerichter helpen. Ik heb nu beter gevoel bij waar jouw kansen voor verbetering zijn. Ik kom binnen 2 dagen bij je terug.

Het heeft niet zo veel zin om je banden nog harder op te pompen als je ketting er af ligt

Investeer in het juiste

Untitled_Artwork-15_bewerkt.png

Want het heeft net zo min zin om een hoop geld tegen campagnes aan te smijten als je conversie later in de keten te laag is. 

Je merkstrategie, marketing, sales en gebruik van je product zijn onderdelen van dezelfde keten. Als er in die keten zwakke onderdelen zitten dan is moet je hard trappen om vooruit te komen. Investeer in het juiste onderdeel, zodat je effectiever bent in de hele keten. 

Als je een krachtig merk neerzet, dat de meest aantrekkelijke kant van jouw product op een inspirerende manier weet uit te stralen, dan heeft dat Heel Erg Veel Voordelen in de rest van die keten. 

 • Omdat je beter opvalt en een snaar raakt

 • En een interessanter verhaal verhaal hebt dan de rest

 • Je op verschillende momenten in je salesfunnels makkelijker de juiste snaar raakt en appelleert aan de behoeften op dat moment

 • Je verschillende marketingacties ook steeds positief bijdragen aan het gewenste consistente beeld van je merk

 • Het makkelijker wordt om interessante content te maken voor je contentmarketeers: '90% of the most successful content marketers prioritize educating their audience over promoting their company's sales message.' (rapport B2B Content Marketing 2019 van content marketing institute)

 • Je prospects makkelijker kunt verleiden met een kleine investering in geld of tijd (in mijn geval een testje), zodat je met ze in contact kunt komen

 • De kans groter is dat je klanten ambassadeur worden en een deel van jouw marketing gaan doen

 • Je verhaal makkelijker doorvertelbaar is en het de toehoorders sneller boeit (al moet je dat effect niet overschatten)

 • Zelfs de perceptie van kwaliteit tijdens het gebruik van je product of dienst groter wordt

 • Moet ik nog noemen welke voordelen dit vervolgens geeft voor je pricing?

 • Wat het doet met het werven en behoud van talent? 

 • Je innovatie gerichter wordt en ook op dat vlak kunt accelereren

 • Je customer service (vaak onderbelicht touchpoint voor je merk, terwijl tijdens het koopproces 83% van je klanten een zekere mate van support nodig heeft...)

Wat een lijst. Zucht ook. En hij is niet eens compleet. Misschien had je zelf nog wel een bullet in gedachte. 

Een krachtig merk zorgt dus in de hele keten voor een wind-mee-gevoel. Pak het business model canvas er maar eens bij. Ook aan de linkerkant bij je resources: voor je key partners ben je aantrekkelijker en het doet de cultuur in je organisatie goed. Een gevoel van trots. Het wakkert ambitie aan.

Untitled_Artwork-12_bewerkt.png

Ik werk altijd heel leuk en doelgericht samen met Gijs. Bijzonder hoe de beste man de essentie van een uitdaging of oplossing met maar een paar woorden scherp weet te omschrijven.

Evan Gelders

managing partner Soda Studio

Untitled_Artwork-13_bewerkt.png

Zullen we dan maar?

Schermafbeelding 2019-03-18 om 23.55.16.

Laat me weten! Ik help je graag krachtiger en inspirerend te zijn.

 

Mijn aanpak is lean en mean, geen lange trajecten. Ik werk met enkele online tools en bewezen modellen die jou in de actiestand brengen. Focus en helderheid, zodat je kunt doorpakken. Lees meer over mijn aanpak

Of bel (+31) 06 24650260

of mail naar gijs@brandsinnovate.com

bottom of page