top of page

Hallo. 

HYDRA

01/19 - 01/23

Klik hier om eigen tekst toe te voegen of je data te koppelen.

Van:

$550

Nu boeken

SANTORINI

01/19 - 01/23

Klik hier om eigen tekst toe te voegen of je data te koppelen.

Van:

$399

Nu boeken

MYKONOS

01/19 - 01/23

Klik hier om eigen tekst toe te voegen of je data te koppelen.

Van:

$499

Nu boeken

Ik wil gewoon 1 regel.

Mijn achtergrond

Ik heb industrieel ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft, met als master innovatiemanagement. Mijn aanpak is dan ook eerder methodisch en innovatief dan 'intuïtief'. Je hebt ook merkstrategen die meer vanuit gedragspsychologie of kunstacademie werken. Dat is een anders smaakje. 

Tijdens mijn studie ben ik een internetbureautje gestart samen met een goede vriend. Mooie dingen bouwen in Flash. We namen dit overigens bloedserieus en hadden al snel te gekke klanten als Robeco en Ahold. Dit deden we in die tijd vaak met grotere bureaus, super leerzaam natuurlijk. 

We noemden ons bureau Acato. We groeiden door naar zo'n 40-50 online specialisten. De managementrol groeide mee en toen werd voor mij duidelijk: ik moet de inhoud weer in, 'puzzels' oplossen. Daar ligt mijn hart.

Je zou kunnen zeggen dat ik in het hele spectrum van het runnen van een bureau heb gewerkt; strategie, branding, ux design, (een beetje) development, projectmanagement, sales, management en ondernemen. Ook nog eens voor totaal verschillende klanten. Dan weet je op een gegeven moment van vrij veel een beetje.

 

De laatste jaren ben ik het gestaag weer om gaan draaien: echt focus dus. Merkstrategie, met daarbinnen extra aandacht voor online, innovatie (lean startup) en duurzaamheid.

TUDelft_logo.png
acato logo.png
Untitled_Artwork-12_bewerkt.png

'Ik vind het altijd inspirerend en uitdagend (positief) om met Gijs samen te werken'

Arjen de Jong
Head of marketing, Iternity

Untitled_Artwork-12_bewerkt.png

'Wat een inspirerende middag man. Je bent een topper.'

Erik van Haren
Owner, Mathplay

Learnings

Ik heb met de meest uiteenlopende ondernemers, directies, programmamanagers, projectmanagers en online specialisten gewerkt. Grote projecten, kleine projecten. Soms ging dat als een trein en soms was het taai. Heel veel geleerd.

 

Dit zijn een paar van mijn belangrijkste learnings: 

1. First things first (centraal gesteld in een complex project met APG met Evan Gelders): ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om kritisch te zijn op wat je überhaupt doet en pas in tweede instantie hoe je het doet. Dit is een belangrijk principe geworden in mijn leven en in hoe ik graag werk. Lui in nadenken en te vlijtig de actie in. Het is natuurlijk verleidelijk (helemaal Covey inderdaad).

2. Feedback is a gift (Valentijn de Jong). Hoe moeilijk ook.  Jouw radical honesty helpt me meer dan jouw schouderklopje. 

3.  Te hoog over, daar heb je niks aan (Lodewijk van der Meer), het komt juist ook wel aan op domeinkennis en de details. Als generalist, manager, strateeg of consultant dreig je op een gegeven moment onthecht te raken van de dagelijkse praktijk. De systemen, de werkplek, de mensen en tools die de context bepalen. Praktijkkennis hiervan is essentieel en dit kost soms discipline. Je moet dus kunnen in- en uitzoomen om goed advies te geven.

4. Be who you are (met dank aan o.a. Willemijn Prins): jouw identiteit is startpunt voor je toekomstige uitstraling. Dus niet de kansen in de markt, niet zomaar wat 'je klant' wil en al helemaal niet 'de trends van 2019'. Daarna kijken we naar je droomklant. 

5. Probeer niet zo irritant compleet te zijn MAN (Erik de Frel): Ja goed punt! Soms ga ik nogal los. Ik heb geleerd -en wijs anderen er nu op- dat het geen zin heeft het hele verhaal in één keer te vertellen. Aan de andere kant: serieuze kopers willen doorgaans juist veel informatie. Onderdruk wel de neiging om in een lopend verhaal alle nuances en verschillende perspectieven in een keer te vertellen. Oh, en gebruik korte zinnen. Schrijf voor een 12-jarige (niet Jip en Janneke!). Dat blijkt op Linkedin bijvoorbeeld ook het beste te werken. Je wordt makkelijker doorvertelbaar.

Psst. Vind je dit veel tekst?
Bedenk wel het volgende.

The more value and information you can provide your customer, the more likely they are to buy from you

Shlomo Trachtenberg

conversiespecialist

Untitled_Artwork-13_bewerkt.png

Dankje!

Leuk dat je helemaal hier bent aanbeland! Betekent dat dat we misschien eens verder moeten praten? Een bericht achterlaten kan natuurlijk ook.

 

Mijn aanpak is lean en mean, geen lange trajecten. Ik werk met enkele online tools en bewezen modellen die jou in de actiestand brengen. Focus en helderheid, zodat je kunt doorpakken. Lees meer over mijn aanpak

bellen kan naar (+31) 06 24650260

mailen ook: gijs@brandsinnovate.com

Schermafbeelding 2019-03-18 om 23.55.16.
bottom of page